Namık Kemal İlkokulu
Özyurt Mahallesi Piyaleoğlu Cad. No 66 Turgutlu / MANİSA

VİZYON

Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Kağıt Uçak Yarışması Türkiye Birinciliği

İkili Öğretim

Servis yoktur.

İl merkezine uzaklık:35 km. İlçe merkezine uzaklık:1,2 km.

Özyurt Mahallesi Piyaleoğlu Cad. No:66 Turgutlu/Manisa